רוח קור פלש לריאות
למעט ב: מזון קר ונא, שתייה קרה, כל הפירות, מוצרי חלב, מזון עשיר, בשר אדום ומאכלים שומנים, חומרי צבע, חומר משמר, חומר מייצב, מונוסודיום גלוטמאט, מזון מעושן.
ניתן לשלב: מרק (בצל, קרישה, בצל ירוק), בטאטה, קוואקר, מרק עוף
המתקה: מולסה, סוכר חום, דבש
רוח חום פולש לריאות
למעט ב: מזון חם וחריף, אלכוהול, קפה, עישון, מוצרי חלב, בשר כבש, בקר הודי ועוף, חרדל ירוק, הפיצוחים, סוכר, ממתקים מתוקים במיוחד, חומרי צבע, חומר משמר, חומר מייצב, מונוסודיום גלוטמאט, מזון מעושן, טרוטה, סלומון, אנשובי.
ניתן לשלב: מיץ תפוחים, מיץ ענבים (ירוק), חלב אורז, מרק ירקות, יוגורט ביו
המתקה: ללא המתקה
לחץ על שם המאמר כדי להגיע לנושא המבוקש:
מאמר המבוא: שילוב פורמולות ומזונות לפי 18 הקטגוריות
מאמרים נוספים בסדרה:
פורמולות מטהרות חום
פורמולות לסילוק לחות
פורמולות מחזקות צ´י, דם או ג´ינג
פורמולות לטיפול ביובש או חסר יין
פורמולות לטיפול בחסר יאנג
פורמולות לוויסות צ´י דם או ליחה או קור מעודף
פורמולות לסילוק רוח פנימית ופתיחת נקבים
פורמולות לטיפול בליחה וברטנציה של מזון
חומר זה אינו מהווה המלצה או הנחייה רפואית והוא נועד לשירות המטפלים והרופאים ולידע כללי בלבד.
להפניות
למאמר אודות תמורות ומייסדיה ניתן ללחוץ כאן:
אודות תמורות
להסבר אודות התכנית המשולבת ברפואה סינית (נטורופתיה סינית) ניתן ללחוץ כאן:
המסלול המשולב
חומר זה מוגש כשירות ע´י צוות ההדרכה של תמורות. © Tmurot
חומר זה אינו מהווה המלצה או הנחייה רפואית והוא נועד לשירות המטפלים והרופאים ולידע כללי בלבד.