מדור זה מתמקד בסוגי מאפה ופסטות ממקור איטלקי, סיני, ישראלי ואחרים. לכל מזון מצוין המאפיין האנרגטי שלו תוך פירוט מדוקדק על דרך ההכנה. משביע, בריא (בדרך כלל) והעיקר – מאוד טעים.
פרטים על מקורו של פרק המתכונים ורקע כללי, תוכלו למצוא
במאמר הפתיחה לפרק המתכונים.
לכל מתכון מצורפת הערה על האנרגטיקה של מרכיביו והאנרגטיקה הכללית שלו. הערות אילו עשויות לסייע למטפלים ולמטופלים לבחור אופציות בישול מעולות המתאימות לסוג הבעיה הקיימת.
חומר זה מוגש כשירות עי צוות ההדרכה של תמורות. © Tmurot